Ik wens dat ieder kind zijn eigen leven mag leven en op zijn eigen unieke manier mag stralen...


Ik ben Mieke Holtermans, 39 jaar en moeder van Feline (7) en Bram (5). Het moederschap heeft me geïnspireerd en nieuwsgierig gemaakt om meer met kinderen te gaan werken. Daarom heb ik eind 2016 besloten om het roer om te gooien en ben ik gestart met de opleiding Kinderyoga docent bij Dolfijn Wellness en Kindercoach bij BGL & Partners.

 

Wat ik graag wil is bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Mijn wens is dat ieder kind zijn eigen leven mag leven. Ieder kind is uniek en mag op zijn unieke manier stralen! Ik help kinderen met yoga en massage om (weer) in contact te komen met zichzelf en hun innerlijke wereld. Zo leren ze om dicht bij zichzelf te blijven en met vertrouwen de wereld te ontdekken.

 

Inmiddels heb ik verschillende opleidingen op het gebied van (kinder-)coaching, yoga, massage en mindfulness afgerond en heb ik ervaring opgedaan in het werken met kinderen en hun ouders. Naast dat ik kan bijdragen aan het welzijn van de kinderen en hun ouders, dragen zij en de diverse opleidingen ook bij aan mijn persoonlijke leerproces. Ik vind het bijzonder om te ervaren hoeveel we van kinderen kunnen leren. Door dit pad te bewandelen leer ik zelf ook mijn eigen leven te leven en op mijn unieke manier te stralen!

 

Testimonial Monique Verstijnen (Coachopleiding BGL):

"Jouw persoonlijke verhaal heeft duidelijk gemaakt dat je vanuit jouw hart met kwetsbare kinderen wilt werken en dat is een resultaat van een lang innerlijk zoekproces. Tijdens de coachsessie met het kind is te zien dat je op een natuurlijke manier inhaakt op het proces van het kind. Je gaat in op wat zich voordoet. Er is sprake van duidelijke wederkerigheid in de relatie op basis van veiligheid. Je toont in de rol als coach betrokkenheid vanuit oprechte aandacht en empathie."